Skip to content

Informationer

KONTAKT

Oplevelsescenter Nyvang
Nyvang Allé 4
4300 Holbæk

nyvang@andelslandsbyen.dk

+45 5943 4030

Telefonen er åben mandag til onsdag fra 10 til 15, torsdag fra 10 til 16, og fredag fra 10 til 13

Bliv frivillig

Vores frivillige har en meget stor del af æren for, at vi har en levende formidling i Andelslandsbyen med aktiviteter i bygninger og udstillinger. At være frivillig er til glæde både for den frivillige og for Andelslandsbyen.

Frivillige kan vælge at deltage i et eller flere laug efter interesse. Sekretariatet på 1. sal i administrationsbygningen hjælper dig med at få kontakt til laugsformanden.

Det frivillige arbejde er ulønnet. Som tak arrangerer Andelslandsbyen aftenmøde for de frivillige 2 gange årligt. Møderne indeholder orientering om aktiviteter og arrangementer, åben debat og foredrag, som afsluttes med fællesspisning, underholdning og hyggeligt samvær.

Vi er altid på jagt efter flere dygtige og glade frivillige. Her er noget for enhver smag, hvad enten du er til håndværk, historieformidling eller skrivebordsarbejde.

Kontakt vores Frivillige-laug, som står for organiseringen af vores mange laug og frivillige. De vil byde dig velkommen, og guide dig i forhold til hvilket laug der passer til dine ønsker.

Kontakt Lauget: Henrik Truelsen på frivillig@frivillignyvang.dk eller tlf.: +45 5120 2539.

Gruppeaktiviteter

Foredrag

Mad & drikke

Skoletjenesten

Køb billet

Kommende arrangementer

I 2020 har Andelslandsbyen sæson fra den 9. juni til den 18. oktober.

Nyvang åbner igen d. 20. april 2021

Nyvang har sæsonlukket indtil d. 20. april 2021

X