Skip to content

Informationer

KONTAKT

Oplevelsescenter Nyvang
Nyvang Allé 4
4300 Holbæk

nyvang@andelslandsbyen.dk

+45 5943 4030

Telefonen er åben mandag til onsdag fra 10 til 15, torsdag fra 10 til 16, og fredag fra 10 til 13

Vision & mission

Oplevelsescenter Nyvang er et historisk oplevelsescenter i Holbæk. Med mere end 60.000 besøgende årligt, er Andelslandsbyen en af regionens kulturelle fyrtårne.

Andelslandsbyen har som sit formål at formidle andelsbevægelsens historie, herunder landsbylivet og gamle håndværk, med perspektiver i både fortiden, nutiden og fremtiden. Det sker med afsæt i historisk levendegørelse som det bærende formidlingsprincip.

Andelslandsbyen har de seneste år arbejdet med at styrke den historiske formidling, ligesom der er sket en professionalisering af Andelslandsbyens virksomhed i forhold til økonomi, personale mv. Oplevelsescenter Nyvang er dog på flere områder præget af stagnation frem for udvikling. Det gælder ikke mindst den manglende realisering af større udviklingsprojekter, som udbygning af butiksgaden og landsbyen, som det ikke er lykkedes at skaffe ekstern finansiering til.

Det betyder også, at Oplevelsescenter Nyvang er klar til at gå nye veje. Det er på den baggrund at strategi 2025 er formuleret.

Hent Strategiplan 2025

Gruppeaktiviteter

Foredrag

Mad & drikke

Skoletjenesten

Køb billet

Kommende arrangementer

I 2020 har Andelslandsbyen sæson fra den 9. juni til den 18. oktober.

Nyvang åbner igen d. 20. april 2021

Nyvang har sæsonlukket indtil d. 20. april 2021

X