Skip to content

Informationer

KONTAKT

Oplevelsescenter Nyvang
Nyvang Allé 4
4300 Holbæk

nyvang@andelslandsbyen.dk

+45 5943 4030

Telefonen er åben mandag, tirsdag og torsdag fra 10-15, og fredag fra 10-13 (telefonen er lukket om onsdagen).

Oplevelser og overnatning i Holbæk-området

Gå på opdagelse i Holbæk og omegn

Overnatning og spisesteder

Sidesporet

Hotel Sidesporet ligger et stenkast fra Holbæk Havn og Holbæk gågade. Hotellet rummer 26 værelser og alle overnatninger indeholder gratis morgenmadsbuffet. Ved hotellet finder du også Restaurant Sidesporet, som serverer en blanding af dansk og fransk mad.
Sidesporet ligger 5 km fra Nyvang.

Læs mere her

CampOne Holbæk Fjord

På pladsen findes der både hytter og campingvogne til leje, samt bygninger med toilet og bad. Pladsen byder også på en kuroplevelse, pool, cykelleje og udendørs fitnessmaskiner. Pladsen er beliggende få meter fra den smukke fjord, så en gåtur kan også varmt anbefales.
CampOne Holbæk Fjord ligger 3,8 km fra Nyvang.

Læs mere her

Tempelkrogens Familiecamping

Campingpladsen byder på pladser til campingvogn og telt og mulighed for at leje hytter. Der findes også servicebygninger med toilet og bad, samt opholdsstue med tv og pool. Over hele sæsonen er der fokus på masser af aktiviteter for hele familien.
Tempelkrogens Familiecamping ligger 6,7 km fra Nyvang.

Læs mere her

Sorø Sø Camping

Campingpladsen har udkig til Sorøs smukke badesø og ligger i cykelafstand fra byen. På pladsen forefindes der også bygninger med bad, toilet og køkken. Det er også muligt at finde frokost og aftensmad i caféen på pladsen samt friskbagt morgenbrød i butikken.
Sorø Camping ligger 36 km fra Nyvang.

Læs mere her

Pintrip

Hvis man ønsker at overnatte ved Nyvang, er det muligt med Pintrip. På vores parkeringsplads vil man blive mødt af Pintrip-skilte.

Læs mere her

Støt Nyvang igennem OK Benzin, hver gang du tanker. Læs mere her.

Andre seværdigheder

Destination Sjælland

Destination Sjælland samler alle aktiviteterne på Midt- og Vestsjælland. Brug sidens interaktive kort, til at finde oplevelser for store som små i hele landsdelen. Find oplevelser inden for kategorier som det sjove for børn, overnatning, byliv, kyst og natur, kunst og kultur og smag lokalt. Kort sagt, kan der findes oplevelser for alle.

Læs mere her

Holbæk365

Holbæk365 er en forening, hvor Holbæks lokale kulturaktører er gået sammen for at styrke netværk og koordinering. Forenings formål er at vise, at alle indenfor kultur i Holbæk-området er velkomne. For at sætte fokus på begivenheder i Holbæk, kan du kigge efter kulturskærmene som foreningen har sat op og finde inspiration.

Læs mere og følg med her

Sporvejsmuseet Skjoldnæsholm

Museet har en vognpark på over 100 enheder. Alle samlet siden Sporvejshistorisk Selskab blev stiftet tilbage i 1965. Sporvognene kører hvert 10. minut og når entréen er betalt, kan de køres med så mange gange som man lyster. Der udover kan man på udvalgte dage få en tur med en hestesporvogn fra 1876 og en hesteomnibus fra 1897.

Læs mere her

Brorfelde Observatorium

På toppen af de sjællandske alper er Brorfelde Observatorium smukt placeret. Observatoriet er i dag et opdagelsescenter med fokus på astronomi, geologi, teknik og biologi. Derudover er Brorfelde det eneste sted i Danmark hvor Nattemørket er fredet.

Læs mere 

Ulvsborg Historisk Værksted

Her er det muligt at opleve Danmark i brydningstiden mellem vikingetid og middelalder. Her bygges, smedes og spindes. Der skal passes haver og trænes i sværdkamp. Ulvsborg gør det muligt at mærke middelalderen og få sin indre viking frem.

Læs mere her

Istidsruten

Istidsruten er en kombineret cykel- og oplevelsesrute fordelt på fem etaper. De er tilsammen 390 km og løber gennem landskabet, som istidens enorme kræfter har formet for flere tusinde år siden.

Læs mere

Holbæk Sportsby

Hos Holbæk Sportsby er der plads til alle og alle aktiviteter. Sportsbyen byder på et indeareal med svømmebassin, træningscenter, tennisbaner og squashbaner. Udenfor findes der padelbaner, atletikstadion og stier til ridning, cross og vandreture. Efter endt aktivitet byder caféen på et menukort af lækre retter.

Læs mere her

Visit Fjordlandet

Visit Fjordlandet guider dig gennem Frederikssund, Roskilde og Lejre. Find inspiration til at få sagaen fortalt og find al den historie, som fjordlandet gemmer på. Find attraktioner, forskellige spændende områder og nye gastro-oplevelser.

Læs mere her

Gruppeaktiviteter

Foredrag

Mad & drikke

Skoletjenesten

Køb billet

Dagens program

Kommende arrangementer

26.-27. november (kl. 10-16) og 30. november (kl. 10-16), 2. december (kl. 15-20), samt 3-4. december (kl. 10-16)

Jul i Nyvang

Find program for 2022

Gudstjenester i Skt. Stefanskirken

27. april 2023 kl. 10

Sæsonåbning 2023

30. april og 1. oktober 2023, kl. 08

SWAPMEET®

6. og 7. maj 2023, kl. 10-16

Nyvang besættes – om 2. verdenskrig

10. maj og 30. august 2023, kl. 10-16

Speciel åbningsdag for handicaporganisationer & ældrecentre